Nahrazení stávající řady Unica Pure novým udržitelnějším designem a povrchovou úpravou řady Unica Deco

Nahrazení stávající řady Unica Pure novým udržitelnějším designem a povrchovou úpravou řady Unica Deco

Vážení obchodní partneři,
naše řada krycích rámečků Unica Pure se stala předmětem soudního sporu o designový patent s konkurencí. I přes změny, které jsme u této řady v průběhu procesu provedli, jsme nebyli úspěšní a musíme ukončit její výrobu a prodej.
 

Z tohoto důvodu přicházíme s novou řadou krycích rámečků Unica Deco, ve které jsme se rozhodli přinést kromě nového designu i více prvků
odpovídajících našemu závazku udržitelnějšího řešení našich výrobků i celého výrobního procesu. Nová řada Unica Deco bude dostupná začátkem roku 2024.


S ohledem na výše uvedené jsme se rozhodli zahájit postupné vyřazování našich krycích rámečků řady Unica Pure kompletně do 30. 9. 2023 s ukončením prodeje do 31. 10. 2023. Po tomto datu budou všechny objednávací kódy řady Unica Pure zrušeny a budeme společně pracovat na odstranění či vhodném označení prezentačních panelů i na dalších prezentačních materiálech online/offline.

Omlouváme se za způsobené komplikace a jsme připraveni vzniklou situaci řešit s podporou celého sortimentu vypínačů a zásuvek. Podrobnější informace o dalších krocích v přechodu z Unica Pure na Unica Deco poskytneme během měsíce září.