Rádio DAB s bluetooth pro řadu Merten

Rádio DAB s bluetooth pro řadu Merten

Nový přístroj Rádio DAB+ s Bluetooth
Digitální a analogové – dva světy, které spojuje nový přístroj rádia s Bluetooth v řadě Merten. Kompaktní a vizuálně povedené zařízení, v designu vypínačů a zásuvek Merten Systém-M nabízí nejmodernější digitální příjem rádia s DAB+ (Digital Audio Broadcasting) a nadále přijímá i klasickou analogovou FM frekvenci. Uživatelé si také mohou připojit svůj smartphone, tablet nebo jiný zdroj audio signálu přes Bluetooth a bezdrátově přehrávat vlastní hudbu. Po spárování se uloží do modulu rádia až osm zařízení Bluetooth a automaticky se naváže spojení. Rádio navíc boduje řadou užitečných doplňkových funkcí, jako je budík, funkce odložení buzení, časovač vypnutí nebo seznam oblíbených stanic, které lze snadno nastavit pomocí dotykového displeje.

Prostorově úsporná instalace pro nejlepší zvuk v každé místnosti
Kompaktní přístroj, který naleznete vždy na stejném místě. Vhodný pro horizontální i vertikální instalaci, lze jej instalovat zapuštěný do zdi bez viditelných kabelů. Běžné dvojnásobné zásuvky s připojením na 230V lze ve velmi krátké době proměnit ve všestranné rádio. Díky tomu je rádio možné použít i ve starších instalacích a v prostorách, kde je nedostatek místa. Prostřednictvím pomocného vstupu pro externí spínače je také možné například propojit vypínač se spouštěním rádia a paralelně ho tak zapínat nebo vypínat. K dispozici je kompletní sada, která obsahuje kromě rádia i zapuštěný reproduktor obojí pro instalaci do běžné elektroinstalační krabice.


Funkce a design v harmonii za všech okolností
Moderní rádio zaujme nejen svými technickými vlastnostmi, ale také svým vzhledem. Osvědčený a rozmanitý sortiment vypínačů Merten System M nabízí perfektní možnosti sladění rámečků s interiérem. Díky velkému výběru dostupných designových a barevných variant – od jednoduchého plastového rámečku v neutrální bílé až po extravagantní, elegantní rámečky z pravého skla – se zařízení perfektně hodí do nejrůznějších prostředí. Instaluje se například v kuchyni, kanceláři, ložnici nebo hotelovém pokoji, vytváří stylové akcenty a stává se funkčním poutačem, který ihned zaujme. Z hlediska vzhledově jednotného řešení koupelny lze nové rádio skvěle kombinovat i se skleněnými rámečky, které jsou rovněž dostupné v nabídce M-Elegance.

Sada modulu Rádia s reproduktorem: MTN4375-0303